Dans met Rozen

Werkcode: 805 321 Kopieer de werkcode

Arjen Roos profielfoto "Dans met Rozen": In dit beeld wordt een betoverende scène gecreëerd waarin een prachtige ballerina met een donkere huidskleur danst in een verlaten gebouw, omringd door kleurrijke rozenblaadjes. De combinatie van het vervallen gebouw en de geurende bloemblaadjes vormt een fascinerend contrast dat de kijker direct aantrekt.

De dansende ballerina straalt gratie en elegantie uit, terwijl ze een klassieke balletpose aanneemt. Haar bewegingen en houding worden prachtig geaccentueerd door het natuurlijke licht dat door de ramen van het verlaten gebouw naar binnen valt. Het spel van licht en schaduw creëert een dramatisch effect dat de emotie en passie van de dans versterkt.

De aanwezigheid van de rozenblaadjes voegt een vleugje romantiek en sensualiteit toe aan het tafereel. De kleurrijke bloemblaadjes vormen een contrasterend element tegen de verweerde muren en creëren een gevoel van leven en schoonheid in de verlaten omgeving.

"Dans met Rozen" vertelt een verhaal van schoonheid, passie en contrast. Het beeld benadrukt de kracht van dans om emoties tot leven te brengen, zelfs in onverwachte en ongewone omgevingen. Het nodigt de kijker uit om mee te worden genomen in de betoverende wereld van de dans en om de schoonheid te ontdekken die in de meest onverwachte plekken te vinden is.

Of u nu een liefhebber bent van dans, romantiek of visuele contrasten, "Dans met Rozen" zal u betoveren en inspireren. Het is een kunstwerk dat de kracht van expressie en esthetiek viert, en het zal ongetwijfeld een prachtige toevoeging zijn aan uw collectie.

Dit werk wordt aangeboden door Arjen Roos

Mijn werk valt binnen de stijl van moderne Pop Art en Expressionisme, met een vleugje Modernisme. Ik speel graag met contrasten in zowel licht, kleur als onderwerpen. Daarnaast heeft de kleur rood een speciaal plekje in mijn hart.

Met mijn werken vertel ik graag verhalen, maar ik maak ook portretten en abstracte werken. Meestal gebruik ik mixed media, soms zo duidelijk dat het werk een collage wordt.

Als ik mijn onderwerp niet kan fotograferen of tekenen/schilderen, dan maak ik gebruik van 3D-modelleersoftware, waardoor vrijwel alles mogelijk wordt.

Neem een kijkje op mijn website, https://www.ArjenRoos.nl, voor nog meer van mijn werk en waar enkele gelimiteerde oplages en een aantal werken ten behoeve van het goede doel te vinden zijn.

Meer weten over Arjen Roos?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.684 klanten geven ons een 4,7 / 5

han van melick Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Duidelijk en goed contact over de bestellingen en de mogelijkheden.
positief

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2021
Peter Smeets Geverifieerde koper
Nederland
4.5 / 5

Leuke print en super snelle levering. TOP!
Super snelle levering met dank aan jullie klantenservice!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021
Rob Bussink Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Super te service en perfecte levering.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in januari 2023
Petra Geverifieerde koper
Nederland
4.5 / 5

Helemaal top
Hele mooie keuze aan beeld materiaal. Snelle levering en zorgvuldig verpakt. Ik ben blij!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2022
Marjon Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Top
Prachtige producten, super klantenservice

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
M44 Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Zeer tevreden!
We hebben al 5x een groot canvasdoek besteld bij Werkaandemuur. Het is mooi afgewerkt mooi van kleur goed verpakt dus top! Dus echt een goed adres om iets moois te vinden en het aanbod is ruim voor iedere smaak.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2021
U. Holwerda Geverifieerde koper
Nederland
4.5 / 5

Mooie website, enorme keus, duidelijke uitleg over het afdrukken van een foto op verschillend materiaal. We hebben in eerste instantie een verkeerde foto op staal ontvangen maar dit is snel en correct opgelost, communicatie met Werk aan de Muur als zeer prettig ervaren en binnen een paar dagen mochten we het juiste kunstwerk ontvangen. We zijn heel erg blij met de keuze die we hebben gemaakt, is precies zoals we in gedachten hadden. Wat ons betreft is Werk aan de Muur een aanrader!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2017
Marianne Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Fantastisch
Ik zou iedereen dit bedrijf aanbevelen! Uitstekende snelle levering en een zeer betrouwbare en vriendelijke klantenservice. Ik ben zeer tevreden!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
Romy van Ree Geverifieerde koper
Nederland
4.5 / 5

Perfecte service!
Pakket was kwijtgeraakt, toen is er gelijk een nieuw schilderij besteld door werk aan de muur en tussendoor werd ik elke keer netjes op de hoogte gehouden door de klantenservice. Het schilderij kwam binnen en was prachtig. Top service!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
Wil Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Niets op aan te merken!
Bestelling, mailcontacten, en levering waren bijzonder prettig. Dit is mijn eerste kennismaking met Werk aan de Muur en alles was 100% in orde.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2021
Joke Schuller Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Bestelling op canvas keurig geleverd gekregen. Ziet er prachtig uit.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2019
Karen Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Erg mooi schilderij (precies zoals op de website) en prima service
Het schilderij is exact zoals het op de site staat vermeld. Na bestelling werden we heel goed op de hoogte gehouden van de levering. Zelfs toen de leverdatum niet uit kwam, is dit heel snel opgelost (sneller geleverd dan verwacht). Prima service!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2023

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit bloemen kunstwerk Dans met Rozen van Arjen Roos op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
108,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden