Een Werk aan de Muur shop

Dansend Maya Meisje (2019)

- Werkcode: 456 991

Pat Bloom - Moderne 3D, abstracte kubistische en futurisme kunst over Dansend Maya Meisje (2019)

Een kunstwerk genaamd "Dancing Mayan Girl" van Pat 'Tez' Bloom dat echt de blijdschap en kleurigheid laat zien die deze grote mysterieuze cultuur heeft. Omdat de Azteken en Maya al meer dan tien jaar een grote inspiratiebron voor Pat zijn, is dit - zonder hun stijl te kopiëren - een echt kunstwerk van toewijding.

Het werk wordt eerst met de hand geschetst en vervolgens in 3D-software getekend en in de laatste stap op een afbeelding met hoge resolutie (voor de verschillende stappen en weergave van het proces, zie zijn website).

Zoals veel van zijn kubistische en futuristische kunstwerken ademt dit werk een zekere reinheid en scherpte zonder de essentie en de emotie van het onderwerp te verliezen.
Pat Bloom - Moderne 3D, abstracte kubistische en futurisme kunst profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Pat Bloom - Moderne 3D, abstracte kubistische en futurisme kunst

Pat Bloom (Gouda / Rotterdam) is een transdisciplinaire digitale kunstenaar en groeide op in de 90's / 00's met cyberspace, graffiti, street-art, grafische en interactieve kunst.

De volgende logische stap was de Willem de Kooning Academie (Rotterdam) waar hij zijn Bachelor of Arts behaalde in New Media.

Zijn huidige veelal digitale kunstwerken kunnen worden omschreven als een mix van 3D, abstract, kubisme en minimalisme en is te herkennen aan de kleurrijke en dynamische stijl die het werk uitstraalt.

Het werk begint als een schets of foto en evolueert (na een zelf ontwikkeld proces van schetsen, tekenen, construeren) in een virtueel 3D-model of scène. De composities worden op hoge resolutie gerenderd (soms duurt het dagen voor de digital art klaar is) en worden in een beperkte oplage op een duurzame drager zoals fotoprints en HD Metal overgezet.

Alle werken van Pat Bloom - Moderne 3D, abstracte kubistische en futurisme kunst


Waarom je kiest voor Dansend Maya Meisje (2019) als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Dansend Maya Meisje (2019)

Koop de illustratie Dansend Maya Meisje (2019) van Pat Bloom - Moderne 3D, abstracte kubistische en futurisme kunst op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 456 991
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
65 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.