Dansende bosanemonen

van Arja Schrijver Fotografie

Dansende bosanemonen van Arja Schrijver Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 278751

10% woonseizoen korting!
Nog 10 dagen en 7 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
112 101 gratis verzending!

Omschrijving

Deze bosanemonen stonden in het bos in een groepje bij elkaar aan de waterkant. Op de achtergrond is het water nog te zien, het geeft een blauw-paarse kleur in de foto. Ik was benieuwd of dat een mooie achtergrond zou zijn. In werkelijkheid was het water redelijk licht van kleur, maar bij het bewerken van de foto zag ik dat het toch donkerder over is gekomen. Maar daardoor vormt het wel weer een mooi contrast met de witte anemoontjes. Ook de gele meeldraden van de anemoon steken goed af tegen de donkerblauwe achtergrond. Naast het contrast dat zo ontstaan is, vind ik het leuk dat er enige beweging in de foto lijkt te zitten. Het is net of de anemonen dansen op hun sierlijke steeltjes.

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Arja Schrijver Fotografie profielfotoDe meeste foto’s die ik maak, zijn eenvoudige en serene foto’s van de natuur, van de kleinste details van bloemen tot eindeloze landschappen. Die laatste fotografeer ik vaak op reis, als mijn man en ik samen op een motor door Europa trekken. Maar ik heb een brede interesse, dus nostalgische foto’s van Parijs of zwart-wit foto’s van abstracte objecten vind je ook bij mij. Wat voor foto het ook is, ik maak ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

https://www.arjaschrijver.nl

Alle werken