Dansende bosanemonen

- Werkcode: 278 751

Arja Schrijver Fotografie over Dansende bosanemonen

Deze bosanemonen stonden in het bos in een groepje bij elkaar aan de waterkant. Op de achtergrond is het water nog te zien, het geeft een blauw-paarse kleur in de foto. Ik was benieuwd of dat een mooie achtergrond zou zijn. In werkelijkheid was het water redelijk licht van kleur, maar bij het bewerken van de foto zag ik dat het toch donkerder over is gekomen. Maar daardoor vormt het wel weer een mooi contrast met de witte anemoontjes. Ook de gele meeldraden van de anemoon steken goed af tegen de donkerblauwe achtergrond. Naast het contrast dat zo ontstaan is, vind ik het leuk dat er enige beweging in de foto lijkt te zitten. Het is net of de anemonen dansen op hun sierlijke steeltjes.
Arja Schrijver Fotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Ik maak graag foto’s van de natuur, van kleurrijke bloemen tot de uitgestrekte landschappen van Schotland en Noorwegen. Foto's van Europese steden vind je ook in mijn shop. Wat voor foto's het ook zijn, ik creëer ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

Alle werken van Arja Schrijver Fotografie


Meer weten over Arja Schrijver Fotografie?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Dansende bosanemonen op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Dansende bosanemonen

Koop de foto Dansende bosanemonen van Arja Schrijver Fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 278 751
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
135,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden