Dark side of the moon 6

van Jan Keteleer

Dark side of the moon 6 van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 771683
Kies het materiaal Meer informatie
Acrylglas
Kies materiaal opties Speciale wens?
441 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 8 werkdagen

Omschrijving

Deze digitale schilderijen zijn gebaseerd op het wereldberoemde album van Pink Floyd.
The Dark Side of the Moon is een album van de Britse muziekgroep Pink Floyd. De eerste opnamen voor The Dark Side of the Moon begonnen in juni 1972 in de Abbey Road Studios in Londen. Alan Parsons werd ingehuurd als producer. Het album werd uitgebracht op 24 maart 1973 en betekende de doorbraak van Pink Floyd bij het grote publiek.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken