Dat steegje in Florence, Italië | Schilderij in aquarel

- Werkcode: 566 222

WatercolorWall over Dat steegje in Florence, Italië | Schilderij in aquarel

Schilderij van een rustig steegje in de Italiaanse stad Florence. Het schilderij is nageschilderd van een eigen fotobeeld die ik in deze mooie stad maakte. Wat het schilderij bijzonder maakt is dat de compositie vanuit de Kikvorsperspectief is gemaakt. Ook heeft het beeld een sterke scherptediepte effect. Dit geeft je ten eerste het idee alsof de architectuur op krachtige wijze op je af komt. Je voelt je als een klein muisje die door de steeg rent. En ten tweede omdat het schilderij op realistische wijze is geschilderd in aquarel op aquarelpapier in combinatie met acrylverf. Het zonlicht van boven, de donkere poort in de verte, de witte raamluiken, de donkere onderzijde van de loopbrug en de karakteristieke straatlantaarns geven dit middeleeuwse straatbeeld een mystieke sfeer wat typisch ' Florence ' uitstraalt en een mooie eyecatcher zal zijn in woon- en zakelijke interieurs.
WatercolorWall profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door WatercolorWall

WatercolorWall is een schildersatelier en grafische studio van Ricardo Bouman, een aquarellist uit Zoetermeer.
In zijn atelier schildert hij vooral met aquarel, ecoline en inktsoorten.
Zijn collectie bevat werken in artistieke en moderne stijlen, geschilderd met interessante technieken. Zijn werk varieert van kleurrijk tot mystiek, van realisme tot expressionisme en van abstract tot minimalistisch. Zijn onderwerpen hebben veelal een connectie met de natuur, een emotie of een bezochte locatie op de wereld.
Zijn favoriete onderwerpen om te schilderen zijn berg- en heuvellandschappen, (middeleeuwse) stadsgezichten en expressionistische composities.
Speciaal voor Werk aan de Muur heeft Ricardo zijn schilderijen gedigitaliseerd in hoge resolutie waardoor ze verkrijgbaar zijn als hoogwaardige Artprint op de beschikbare materiaalsoort en in gebruikelijke en wandvullende formaten.

Alle werken van WatercolorWall


Waarom je kiest voor Dat steegje in Florence, Italië | Schilderij in aquarel op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Dat steegje in Florence, Italië | Schilderij in aquarel

Koop de illustratie Dat steegje in Florence, Italië | Schilderij in aquarel van WatercolorWall op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 566 222
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
170,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden