De 150-meter hoge DruidArch in Canyonlands Utah

- Werkcode: 1 052 311

Gerry van Roosmalen over De 150-meter hoge DruidArch in Canyonlands Utah

De DruidArch, een 150 meter hoge zandsteenboog in het Needles deel van CanyonLands. Een Druïde was een priester in het polytheïsme van de kelten. De naam Druidarch is afgeleid van de steenformatie Stonehenge waarvan wordt aangenomen dat dit ook een Druïde tempel is.
Vanwege de hoge temperatuur, ruim 35 graden die dag begonnen we onze wandeling iets voor zonsopkomst. De eerste twee uren van de wandeling liepen we dan ook in de relatieve koelte. Daarna werd het snel warmer, en moesten we steeds zoveel mogelijk de schaduw opzoeken.
Het laatste deel van de wandeling was behoorlijk stijl en daarmee extra pittig.
Na 12 á 13 kilometer stonden we aan de voet van de Druidarch die indrukwekkend boven de omgeving uitstak. We hadden hier het idee alleen op de wereld te zijn. De stilte was oorverdovend, en die ene wandelaar die ook tot hier gekomen was voelde net als wij dat dit een locatie was waarbij een serene stilte en een moment van bezinning het meest op zijn plaats was.
Na een tijdje moesten we de terugweg aanvaarden. Na ruim 26 kilometer waren we moe maar voldaan terug bij ons vertrekpunt.
Gerry van Roosmalen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Gerry van Roosmalen

Mijn naam is Gerry van Roosmalen, van beroep fotograaf en auteur. Na wat omzwervingen in het bedrijfsleven besloot ik in 2002 het roer radicaal om te gooien en me volledig te richten op mijn passie: fotografie. Tussen 2002 en 2004 bezocht ik de fotovakschool in Apeldoorn waar ik afstudeerde in de studierichtingen portret en reportage.

In 2006 besloot ik me te verdiepen in documentaire fotografie. In 2009 verscheen mijn eerste boek over een project dat ik in Groenland uitvoerde: "Waarom Groenland..." Dit boek is nog slechts als i Book verkrijgbaar.

In 2012 verscheen mijn boek "Ode aan IJsland". In dit boek combineerde ik de beelden die ik schoot tijdens mijn diverse rondreizen op IJsland met teksten waarin ik probeerde mijn indrukken en gevoelens te verwoorden die ik zelf mocht ervaren toen ik de eerste keer oog in oog stond met de spectaculaire of soms gewoon lieflijke landschappen van IJsland. Het boek "Ode aan IJsland" is te bestellen via https://www.odeaanijsland.nl, of bij BOL.com.

In mijn Webshop verzamel ik de mooiste beelden die ik tijdens mijn reizen of soms gewoon in de studio maakte. Zit er voor uw smaak niet het geschikte beeld bij, neem dan gerust contact met mij op. Wellicht dat mijn archief met beelden iets passends voor bij u thuis of op de zaak bevat. Gerry@1ivision.nl

Alle werken van Gerry van Roosmalen


Waarom je kiest voor De 150-meter hoge DruidArch in Canyonlands Utah als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

De 150-meter hoge DruidArch in Canyonlands Utah

Koop de foto De 150-meter hoge DruidArch in Canyonlands Utah van Gerry van Roosmalen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 052 311
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
159,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden