De Aarde vanuit de ruimte

van Frans Blok

De Aarde vanuit de ruimte van Frans Blok

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 276335
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
215 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Dit beeld toont onze planeet Aarde gezien vanaf een punt op 55.000 kilometer boven Nederland of, om meer precies te zijn, boven de werkplek in Rotterdam waar deze artist impression tot stand kwam.

We zien Europa in het midden, met eronder Afrika en erboven Groenland en de Noordpool. Het zonlicht komt van links en weerspiegelt in de Atlantische Oceaan bij de Canarische eilanden. In Noord- en Zuid-Amerika is het ochtend; in Dubai, Teheran en Omsk gaan net de lichten aan.

Vanaf de oceaan ten westen van Ierland is een depressie onderweg maar vooralsnog baadt Nederland in de late middagzon.

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Frans Blok profielfotoMijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken