Een Werk aan de Muur shop

De Betovering

- Werkcode: 1 030 582

Ellen Borggreve over De Betovering

Deze kleine eik zag eruit alsof hij de andere eiken in zijn ban had. De eikenbomen in dit kleine bosgebied zijn allemaal klein en knoestig. Hun stammen zijn meestal bedekt met mos en hun takken gedraaid en grillig van vorm. Sommige lijken op kurkentrekkers, andere lijken op brede spiralen. Geen enkele boom is hetzelfde, allemaal zijn ze uniek en ik heb vele uren doorgebracht met fotograferen op de vierkante meter. Ik ben niet iemand die zich van hotspot naar hotspot haast, ik heb de neiging om veel tijd te nemen in slechts een klein gebied en om echt goed te observeren. Ik hou er niet van om me te haasten of gehaast te worden en het is dan ook niet ongewoon dat ik 4 uur op één plaats blijf. Op die manier vind ik meestal elke keer iets nieuws om te fotograferen, nieuwe relaties tussen deze bomen die ik bij vorige gelegenheden niet heb gezien en in alle seizoenen valt er wel iets nieuws te ontdekken.
Ellen Borggreve profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ellen Borggreve

Ellen Borggreve is een landschapsfotograaf en auteur van o.a. Woodscapes en Praxisbuch Wälder fotografieren. Ze is geboren en getogen in de bossen van de Veluwe waar haar liefde voor bomen ontstaan is. Naast bossen fotografeert ze echter ook graag de Nederlandse kust.

De focus ligt op verstilde scenes die buiten de realiteit van alledag lijken te liggen, zonder mensen in beeld, waarbij onderwerpen die op het punt staan te verdwijnen vaak het onderwerp zijn. Het vluchtige van patronen in het zand, maar vooral ook oude woudreuzen die door klimaatverandering in razend tempo verdwijnen.

Ellen is een awarded photographer op 1x en is in 2019 door Photoblog uitgeroepen tot één van werelds beste landschapsfotografen. Haar werk is gepubliceerd in boeken, Natuurfotografie Magazine, Focus, Landscape Photography Magazine, On Landscape en vele andere publicaties. Ze deelt haar kennis mede opgedaan tijdens haar lange carrière als soft sculpture artist en designer in combinatie met meer dan 40 jaar ervaring in fotografie in de vele artikelen die ze schrijft voor oa Landscape Photography Magazine en ook haar eigen blog. Daarnaast geeft ze graag les waarbij ze de individuele visie van fotografen voorop stelt.

Alle werken van Ellen Borggreve


Waarom je kiest voor De Betovering op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

De Betovering

Koop de foto De Betovering van Ellen Borggreve op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 030 582
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
132,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.