De Betuwe in al zijn schoonheid

van Jan Radstake

De Betuwe in al zijn schoonheid van Jan Radstake

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 728962
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
87 gratis verzending!

Omschrijving

Mist kan voor veel schoonheid zorgen in de natuur. Een mistige morgen hangend over een verlaten weg ergens in de Betuwe kan voor veel schoonheid zorgen. De Betuwe in de mooie Nederlandse provincie Gelderland tussen de Waal, de Lek en de Nederrijn Waar de naam Betuwe vandaan komt is nog steeds onderwerp van discussie. Oorspronkelijk zou de Betuwe goede grond betekenen, tegen de Veluwe wat slechte grond betekend. Een andere mogelijkheid is dat de naam Betuwe is afgeleid van Germaanse stam Bataven. In de Betuwe vind je meer van dit soort verlaten wegen het is een plaatjes dat je niet snel vergeet.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Radstake

Jan Radstake profielfotoGeboren in 1958 en al jaren bezig met fotografie. Met de eerste echte Minolta spiegelreflex die ik in mijn bezit had maakte ik al veel foto's. Fotograferen was en is mijn passie, het is de kunst van het vastleggen van dat ene moment. De kunst van het fotograferen van de lichtinval in die bijzondere kamer of hal. Het is het zoeken van de plekjes waar je bijzonder foto's kan maken. Het spotten van die vogel dat insect, dat is wat fotograferen zo bijzonder maakt. Mijn passie voor de fotografie is goed te combineren met mijn andere grote passie, nl motorrijden. Motorfietsen zijn stuk voor stuk prachtige stukken techniek. Geen motorfiets is het zelfde maar alle motorfiets zijn fotogeniek. Een uitstekende combinatie dus.

Alle werken