De Bloemenzee | Aquarel schilderij

- Werkcode: 973 802

WatercolorWall over De Bloemenzee | Aquarel schilderij

De Bloemenzee is een hand geschilderde aquarel schilderij en toont tientallen kleurrijke bloemen en planten in verschillende kleuren en vormen.
Sommige planten hebben bladeren en de andere een bloem erbij.
Dit schilderij heeft een zowel abstracte als expressionistische schilderstijl, waarbij de bloemen en planten een vrolijke illustratieve uitstraling hebben.

Ik heb dit werk speciaal gemaakt voor een ontwerp wedstrijd voor een verpakking van een MyMuesli koker. Dit betreft een samenwerking tussen Werk aan de Muur en MyMuesli, ter gelegenheid van het 10-jarig jubileum van Werk aan den Muur en het 15-jarig jubileum van MyMuesli.

Het werk heeft ook iets weg van een behang patroon, maar dit is niet het geval. Alle bloemen en planten zijn individueel geïllustreerd en ingekleurd met waterverf. Het werk is vervolgens in hoge resolutie gefotografeerd en digitaal nabewerkt voor een optimaal resultaat als sfeervolle wanddecoratie. Dit schilderij is verkrijgbaar als Artprint op diverse materiaalsoorten en formaten.
Denk aan een mooie print op Canvas, Aluminium of Akoestisch Doek in de woonkamer of kinderkamer, of als Wandcirkel in de slaapkamer boven je bed, maar ook heel gaaf als wandvullende print op Naadloos Behang in een wachtruimte, ontvangstruimte, horeca of in de gang op school om de ruimte op te fleuren.
WatercolorWall profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door WatercolorWall

WatercolorWall is een schildersatelier en grafische studio van Ricardo Bouman, een aquarellist uit Zoetermeer.
In zijn atelier schildert hij vooral met aquarel, ecoline en inktsoorten.
Zijn collectie bevat werken in artistieke en moderne stijlen, geschilderd met interessante technieken. Zijn werk varieert van kleurrijk tot mystiek, van realisme tot expressionisme en van abstract tot minimalistisch. Zijn onderwerpen hebben veelal een connectie met de natuur, een emotie of een bezochte locatie op de wereld.
Zijn favoriete onderwerpen om te schilderen zijn berg- en heuvellandschappen, (middeleeuwse) stadsgezichten en expressionistische composities.
Speciaal voor Werk aan de Muur heeft Ricardo zijn schilderijen gedigitaliseerd in hoge resolutie waardoor ze verkrijgbaar zijn als hoogwaardige Artprint op de beschikbare materiaalsoort en in gebruikelijke en wandvullende formaten.

Alle werken van WatercolorWall


Waarom je kiest voor De Bloemenzee | Aquarel schilderij op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

De Bloemenzee | Aquarel schilderij

Koop de illustratie De Bloemenzee | Aquarel schilderij van WatercolorWall op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 973 802
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
161,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden