De Bruggen van Manchester

van Frans Blok

De Bruggen van Manchester van Frans Blok

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 216497
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
142 gratis verzending!

Omschrijving

De Engelse stad Manchester heeft een groot aantal monumenten uit de tijd van de Industriële Revolutie. Vooral in het beschermde stadsgezicht van Castlegate, waar het Rochdale Canal en het Bridgewater Canal elkaar ontmoeten, is veel te genieten voor de liefhebbers van industrieel erfgoed.

We kijken hier onder drie bruggen door die nog steeds gebruikt worden door het spoor- en metronetwerk van de stad.

Helemaal op de achtergrond, tussen de twee longboats in, zien we nog net een stukje van de veel nieuwere Merchant's bridge.

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Frans Blok profielfotoMijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken