De Centrale Markthal in Amsterdam | in zwart-wit

van Barbara Raatgever

De Centrale Markthal in Amsterdam | in zwart-wit van Barbara Raatgever

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 872945
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
106 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 5 tot 7 werkdagen

Omschrijving

De Centrale Markthal in Amsterdam aan de Jan van Galenstraat. In 1934 werd een geheel nieuw terrein ingericht van 40 hectare groot onder de naam Centrale Markt. De markt was niet open voor publiek. Het was bedoeld als groothandelsmarkt, waar winkels en marktkooplieden hun waren halen. Het is gebouwd in de stijl van het Zakelijke Expressionisme. In de Centrale Markthal komen vorm, functie en schoonheid samen: de doelmatige opzet is gecombineerd met prachtige verhoudingen in symmetrie, uniformiteit, ritmiek en herhaling. Voor die tijd moderne materialen zoals prefab beton en HD Metal zijn gecombineerd met traditioneel metselwerk en ambachtelijke vormgeving.

Dit werk wordt aangeboden door Barbara Raatgever

Barbara Raatgever profielfotoIk ben freelance fotograaf en ik woon in Rotterdam. Ik maak graag geënsceneerde foto’s waarin de tijd even lijkt stilgezet. Als beeldverteller hou ik van 'filmische' foto’s, waarin licht én kleur op een verhalende wijze zijn gebruikt.

Alle werken