De Grote Kerk of Onze Lieve Vrouwe Kerk in Breda

van Paul Ranft

De Grote Kerk of Onze Lieve Vrouwe Kerk in Breda van Paul Ranft

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 520412

10% woonseizoen korting!
Nog 9 dagen en 11 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
112 101 gratis verzending!

Omschrijving

De Grote Kerk, of Onze Lieve Vrouwe Kerk, torent hoog boven Breda uit en vormt het middelpunt van de stad. De kerk, die in de volksmond "De Witte Dame" wordt genoemd, wordt beschouwd als een van de mooiste kerken van Nederland. Dit historische bouwwerk hoort bij de vier topmonumenten van Noord-Brabant. Het mausoleum van de voorvaderen van onze koninklijke familie, onderstreept haar status.

Dit werk wordt aangeboden door Paul Ranft

Paul Ranft profielfotoIk ben een gepassioneerd fotograaf die woont in Breda, de meest bourgondische stad van Brabant.

Van kinds af aan ben ik nieuwsgierig naar beelden. Een foto is per definitie – hoe recent dan ook – een moment uit het verleden. Het vastleggen van gebeurtenissen, en de mogelijkheid om die keer op keer te herbeleven, is wat fotografie voor mij zo fascinerend maakt.

Ik heb me door de tijd heen autodidactisch ontwikkeld tot fotograaf. Om mijzelf als beeldmaker te verbeteren heb ik de vakopleiding aan de School voor Fotografie in Breda met succesvol resultaat afgerond. Ik heb mij verder gespecialiseerd in documentaire- en reportagefotografie.

Mijn doel is om creatief fotowerk te maken waarbij mensen hun herinneringen ‘levend’ kunnen houden. Mijn inspiratie krijg ik door mensen – en de activiteiten waarmee zij zich bezighouden – op beeld vast te leggen. Dat kan in de prive sfeer, maar ook in een zakelijke omgeving. Ik vind het fijn om met anderen op een positieve wijze te communiceren en daarmee het beste resultaat te verkrijgen. Er gaat toch niets boven een blije en tevreden klant!

Wilt u ook blij worden van geslaagd fotowerk?

Neem dan contact op via het contactformulier of bel naar 0640077973

Alle werken