Een Werk aan de Muur shop

De Haagse Toren of het Strijkijzer in Zwartwit

- Werkcode: 785 746

Rini Braber over De Haagse Toren of het Strijkijzer in Zwartwit

Het Strijkijzer is één van de hoogste gebouwen van Den Haag en daarmee onderdeel van de markante skyline van deze stad. Het gebouw wordt ook wel de Haagse Toren genoemd. Het ontwerp is geïnspireerd op de Flatiron Building in New York. Op de 42e verdieping bevindt zich het restaurant The Penthouse van waaruit je een schitterend uitzicht hebt over de stad.
Rini Braber profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Rini Braber

Fotograferen is kijken met andere ogen. Al meer dan 10 jaar probeer ik mijn blik op de wereld door de lens vast te leggen. Mijn favoriete onderwerpen zijn landschappen, natuur, macrofotografie, steden en architectuur.

Alle werken van Rini Braber


Waarom je kiest voor De Haagse Toren of het Strijkijzer in Zwartwit als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

De Haagse Toren of het Strijkijzer in Zwartwit

Koop de foto De Haagse Toren of het Strijkijzer in Zwartwit van Rini Braber op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 785 746
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
65 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.