Een Werk aan de Muur shop

De High Line Baan in Rotterdam

- Werkcode: 473 779

Frans Blok over De High Line Baan in Rotterdam

Een artist impression van een park op de daken van de Lijnbaan in Rotterdam, een groene oase in het hart van de Maasstad. Dit beeld maakt carrière op het internet; het is intussen, al dan niet met bronvermelding, overal te vinden als illustratie van de voortvarende manier waarop Rotterdam werkt aan het vergroenen van daken.

Alleen: dit dakpark is er nog helemaal niet. Er zijn zelfs geen serieuze plannen voor. Terwijl de daken van de Lijnbaanwinkels zich er uitstekend voor lenen. Ze vormen een vrij groot aaneengesloten oppervlak op eenzelfde niveau, zijn relatief makkelijk bereikbaar vanaf straatniveau en er staat veel hoge gebouwen omheen waarvan de bewoners en gebruikers mee zouden genieten van het groen.

Enfin, misschien komt-ie er ooit, die High Line Baan. En dan is het natuurlijk mooi als je deze visualisatie al een tijd aan de muur hebt hangen...
Frans Blok profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Mijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken van Frans Blok


Waarom je kiest voor De High Line Baan in Rotterdam als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

De High Line Baan in Rotterdam

Koop de illustratie De High Line Baan in Rotterdam van Frans Blok op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 473 779
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
133 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.