De Jaguar E-Type autocultuur van 1960

van Jan Keteleer

De Jaguar E-Type autocultuur van 1960 van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 846340
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
181 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

De Jaguar E-Type is een uiterst stijlvolle en luxueuze auto uit de jaren zestig en zeventig. Deze auto's waren erg populair in Groot-Brittannië en als zodanig waren ze ook enorm succesvol in de rest van Europa. De E-Type begon zijn leven als een sport- en sportwagen - zijn carrosserie was gemaakt van aluminium en kon dus van nature beter ademen dan zijn stalen tegenhangers. Daarom kon de E-Type zowel twee- als vierdeurs zijn toen hij voor het eerst van de productielijn rolde - een zeldzaamheid voor een dergelijk ontwerp in die tijd.

Sindsdien is de E-Type uitgegroeid tot een van de meest herkenbare sportauto's - Jaguar produceert ze vandaag de dag nog steeds, ook al is dat niet in de traditionele staal-aluminium carrosseriestijl. De stijl en het design van de E-Type zijn wat hem zo bijzonder maakt. Veel ontwerpers van sportauto's hebben geprobeerd het design te evenaren, maar slechts weinigen zijn daarin geslaagd. De E-Type sportwagen heeft zijn plaats in de eregalerij van klassieke auto's gewoon omdat hij er totaal anders uitziet dan alle andere.

Het is belangrijk dat u de geschiedenis van klassieke auto's begrijpt. Dit type auto was in de jaren 1960 veel populairder dan tegenwoordig. Als u enige interesse in deze auto's dan moet je nadenken over het onderzoek naar de volledige geschiedenis van de E-Type. Hoewel Jaguar produceert hedendaagse modellen van dit type, is het de moeite waard om te zien wat er beschikbaar is in de oudere modellen. Het verschil tussen de mode

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken