Een Werk aan de Muur shop

De Kaagsociëteit

- Werkcode: 221870

Leanne lovink over De Kaagsociëteit

De Kaagsociëteit is het clubgebouw van de Koninklijke Watersportvereniging ?De Kaag?.
De vereniging werd in 1910 opgericht en begon met twee jachthavens en bijbehorende faciliteiten in Warmond. In 1917, het jaar waarin de vereniging het predicaat ?Koninklijk? werd verleend, besloten de leden een boerderijtje aan de Kagerplassen aan te kopen om zo ook een pied ã terre aan de plassen te krijgen. Dat gebouwtje is de basis van waaruit de huidige sociëteit is ontstaan. De starttoren dateert uit 1921 en de koepelzaal werd in 1932 toegevoegd. In 2002 werd de ledenzaal in haar huidige staat gebracht. Gebouwen, omliggende terreinen en haven zijn eigendom van ?De Kaag?. Zowel de starttoren als het sociëteitsgebouw staan op de lijst van Rijksmonumenten.
Leanne lovink profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Leanne lovink

"Grijp het moment want toeval bestaat niet".Probeer in alle hectiek te genieten van het leven, een beetje creativiteit zorgt voor ontspanning en een vleugje luchtigheid

Alle werken van Leanne lovink


Waarom je kiest voor De Kaagsociëteit op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

De Kaagsociëteit

Koop de foto De Kaagsociëteit van Leanne lovink op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 221870
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
102 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.