De Klaproos

van Susan Hol

De Klaproos van Susan Hol

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 606525

Profiteer tijdelijk van 10% Black Weekend korting op de gehele collectie!
Nog 1 dag en 8 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
78 70 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen
10% korting verrekend!

Omschrijving

Collage met drie klaprozen. Zodra je de rode klaproos plukt, verandert ze van kleur. Als je haar droogt, wordt ze paars (ook een mooie kleur, maar ik wil graag dat intense rood van de klaproos). Dus hoe krijg ik een RODE klaproos in mijn collage? Dat was de grote vraag. Na veel experimenteren moest rode acrylverf toch een handje helpen. Dus deze collage is een combinatie van bloembladeren van de klaproos, rode verf en lijmlak. De zwarte delen (tekst, randjes) heb ik gemaakt met een Fine Point Permanent Marker. De gele bloemen zijn boterbloemen, de blauwe bloemetjes zijn vergeet-mij-nietjes. Het vrouwtje dat het geheel overziet is een knipsel uit een kunsttijdschrift.

Dit werk wordt aangeboden door Susan Hol

Susan Hol profielfotoLaatste EXPO's 21 maart-13 juni 2020, Veenendaal (NL); 8 april-1 juli 2018, Berlicum (NL); 17-19 augustus 2018, Chaugey (France). Wil je meer over mij weten? Kijk op mijn algemene site (https://www.susanhol.nl) en/of mijn kunstenaarssite (https://susanhol.exto.nl).

Alle werken