De Klaproos

- Werkcode: 606 525

Susan Hol over De Klaproos

Collage met drie klaprozen. Zodra je de rode klaproos plukt, verandert ze van kleur. Als je haar droogt, wordt ze paars (ook een mooie kleur, maar ik wil graag dat intense rood van de klaproos). Dus hoe krijg ik een RODE klaproos in mijn collage? Dat was de grote vraag. Na veel experimenteren moest rode acrylverf toch een handje helpen. Dus deze collage is een combinatie van bloembladeren van de klaproos, rode verf en lijmlak. De zwarte delen (tekst, randjes) heb ik gemaakt met een Fine Point Permanent Marker. De gele bloemen zijn boterbloemen, de blauwe bloemetjes zijn vergeet-mij-nietjes. Het vrouwtje dat het geheel overziet is een knipsel uit een kunsttijdschrift.
Susan Hol profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Susan Hol

Vanaf ongeveer 1974 ben ik bijna dagelijks bezig met fotografie, tekenen (houtskool, grafiet, conté, krijt, inkt), schilderen, aquarelleren en/of collages maken. In al deze takken van beeldend werk heb ik veel uitgeprobeerd, mijn eigen weg gezocht, maar ook vaak les gehad van diverse professionals. Bij alles wat ik maak let ik vooral op vorm en kleur, compositie, schaduw en licht. De ene keer wordt het beeld daardoor heel minimalistisch, de andere keer juist enorm rijk. Het zijn vrijwel altijd kleine decors die een verhaal vertellen. Mijn insteek in mijn werk is: terug naar de basis, de plek waar rust en stilte heerst en van waaruit dingen groeien en in het daglicht verschijnen. Sinds 1990 exposeer ik zo nu en dan. Wil je meer over mij weten? Klik dan op een van de groene knoppen hieronder.

Alle werken van Susan Hol


Waarom je kiest voor De Klaproos op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

De Klaproos

Koop de collage De Klaproos van Susan Hol op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 606 525
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
94,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden