Een Werk aan de Muur shop

De Königsstuhl op Rügen, Duitsland

- Werkcode: 391718

Rietje Bulthuis over De Königsstuhl op Rügen, Duitsland

De Königsstuhl op Rügen, Duitsland.
Het eiland Rügen is voor een groot deel natuurgebied (er zijn drie natuurparken) en heeft behalve stranden ook hoge krijtrotsen, zoals de hier afgebeelde Königsstuhl op het schiereiland Jasmund, met Nationaal Park Jasmund.
Vanaf de hoge kust is er een trap naar beneden naar het strand, maar daar is een grote boom op gevallen waardoor de trap niet meer begaanbaar is. Zo is het niet meer mogelijk naar beneden te gaan.
Rietje Bulthuis profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Rietje Bulthuis

Ik fotografeer graag natuur en landschappen. Reizen is mijn passie. Mijn reisfoto's zijn puur en natuurlijk. Daarnaast vind ik het leuk om creatieve effecten toe te voegen, of nieuwe ontwerpen te maken, zo ontstaat digitale kunst. Ook kunst- en cultuuruitingen in andere landen hebben mijn belangstelling. Ik heb in mijn shop veel albums aangemaakt: panoramafoto's, landschappen, dieren, mensen, bloemen, diverse landen, boeddha's en nog veel meer. Er is ook een album met mijn favorieten. Naast fotografie houd ik me bezig met beeldhouwen en voorheen ook met schilderen. Mijn andere werk is te zien op http://www.rietjebulthuis.nl Wil je een foto downloaden? Dat kan, ik bied mijn foto's aan op: http://www.istockphoto.com/nl/portfolio/rbulthuis. Hier vind je ook andere foto's die minder geschikt zijn als afbeelding aan de muur.

Alle werken van Rietje Bulthuis


Waarom je kiest voor De Königsstuhl op Rügen, Duitsland op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

De Königsstuhl op Rügen, Duitsland

Koop de foto De Königsstuhl op Rügen, Duitsland van Rietje Bulthuis op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 391718
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
99 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.