De Koepel Raamsdonksveer

- Werkcode: 937 979

Mark Bolijn over De Koepel Raamsdonksveer

Hoofdkantoor en de centrale showroom van Louwman & Parqui in een opvallende koepelvorm in het Noord-Brabantse Raamsdonksveer. ‘De Koepel’ is ontworpen door de Amerikaanse architect Richard Buckminster Fuller.
Het stedelijke van het moderne gebouw heeft in deze kleurrijke foto een mooi contrast met de landelijke omgeving van de sloot, het riet en het gras onder een mooie wolkenlucht.
De lange belichtingstijd van 2 minuten zorgt voor beweging van de wolken in de lucht en geeft dynamiek aan de foto.
Mark Bolijn profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Mark Bolijn

Natuurfotografie en reisfotografie. Twee vormen van fotografie die mij enorm aanspreken. Beiden zijn trouwens geweldig goed te combineren!
Ik vind het heerlijk om op zoek te gaan naar de soms wat onbekendere, maar speciale plekken die uniek en kenmerkend zijn voor een dorp of stad. Een authentiek smal straatje, een statig pand of een pittoresk pleintje, gefotografeerd met verschillende omstandigheden in weer en licht, wat krachtige foto's oplevert.
Ook het weer en de belichting probeer ik duidelijk naar voren te laten komen in landschapsfoto's. Lange belichtingstijden voor een dromerige sfeer of mooie wolken voor een dynamisch panorama, leveren hiermee ook krachtige foto's op.
Zo ben ik altijd op reis door natuur en cultuur!

Alle werken van Mark Bolijn


Waarom je kiest voor De Koepel Raamsdonksveer op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

De Koepel Raamsdonksveer

Koop de foto De Koepel Raamsdonksveer van Mark Bolijn op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 937 979
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
111,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden