Een Werk aan de Muur shop

De Koppelpoort

- Werkcode: 422 856

Dirk Verwoerd over De Koppelpoort

De Koppelpoort in Amersfoort, een stadspoort, die rond 1400 werd gebouwd is een zeldzame combinatie van een land- en waterpoort. Als echte Amersfoorter heb ik uiteraard vele foto's gemaakt van de Koppelpoort, maar deze herfstfoto in combinatie met strijklicht en deze lucht is absoluut mijn favoriet!
Dirk Verwoerd profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Dirk Verwoerd

werkte aanvankelijk als reclamefotograaf voor diverse reclamebureaus en grote retailers, maar al snel kon hij zijn studiofotografie combineren met fotografie voor KLM. Daartoe vloog hij over de hele wereld en raakte geïnspireerd door de diverse culturen. Zijn fotografie voor KLM bleef niet onopgemerkt. Hij mocht jarenlang op pad voor de reisorganisatie HT Wandelreizen, welke reizen hem lieten kennismaken met de verste uithoeken van de wereld. De laatste jaren houdt hij zich vooral bezig met architectuur fotografie en maakt hij ieder jaar nog wel een mooie fotoreis.

Alle werken van Dirk Verwoerd


Waarom je kiest voor De Koppelpoort als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

De Koppelpoort

Koop de foto De Koppelpoort van Dirk Verwoerd op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 422 856
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
204 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.