De Langenberg, Zelhem

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 396495
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
88 gratis verzending!

Omschrijving

Fine art landschapsfoto van de De Langenberg bij Zelhem.

Natuurlijk Achterhoek is een project van landschapsfotograaf Jeroen de Jong en heeft als doel om de Achterhoek op z’n Allermooist te fotograferen.

Door een van onze foto's te bestellen krijg je niet alleen een prachtige Achterhoekse landschapsfoto aan de muur; je ondersteunt er ook het project Natuurlijk Achterhoek mee.

Meer informatie hierover vind je op www.natuurlijkachterhoek.org

Over Natuurlijk Achterhoek

Natuurlijk Achterhoek profielfotoMijn naam is Jeroen de Jong en landschapsfotografie is al sinds jaar en dag mijn grote passie. Waarbij het lokale landschap van onze prachtige streek 'De Achterhoek' mij enorm fascineert en drijft om de Achterhoek op z'n allermooist te fotograferen. Om de foto's in combinatie met beschrijvingen van de Achterhoek te documenteren is het project Natuurlijk Achterhoek ontstaan.

De aanleiding voor het project Natuurlijk Achterhoek is enerzijds de verdieping in landschapsfotografie en anderzijds het feit dat ik geen geboren Achterhoeker ben. Toch voel ik me helemaal thuis in de Achterhoek en daarom vind ik het leuk én belangrijk om heel veel te leren en te ontdekken over de Achterhoek. Met Natuurlijk Achterhoek kan ik een goede invulling geven aan zowel mijn grote passie “landschapsfotografie” als aan mijn “ontdekkingstocht” door deze geweldig mooie streek.

De drijfveer om Natuurlijk Achterhoek op te zetten is om iedereen te laten zien hoe mooi de Achterhoek is. Nergens zijn de mensen zo oprecht, behulpzaam en authentiek. Jarenlange tradities liggen hier aan ten grondslag en dat geeft de regio een uniek karakter.

Dat karakter vind je ook terug in de prachtige coulissen-landschappen die worden afgewisseld met bossen, rivieren en beekjes. Bij landschapsfotografie denk je misschien al snel aan hoge en ruige gebergten, exotische stranden en andere hoogstandjes van de natuur. Met Natuurlijk Achterhoek wil ik iedereen laten zien dat we ook om de hoek kunnen genieten van onze e

Alle werken