De Machinist aan de Coolhaven

- Werkcode: 424 293

Serge Gielkens over De Machinist aan de Coolhaven

De Machinist in de wijk Delfshaven van Rotterdam is een voormalige machinistenschool. Momenteel is er een restaurant gevestigd en wordt het gebruikt voor kunst en cultuur. Veel van industriële kenmreken zijn bewaard gebleven, niet alleen aan de buitenkant, maar ook in het interieur.
Serge Gielkens profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Serge Gielkens

Ik ben een serieuze amateurfotograaf met een voorkeur voor landschap, architectuur en stadsgezicht. Vaak werk ik in zwart-wit of monochroom. De contrasten zijn meestal vrij hoog, omdat dat naar mijn mening het zwart-wit of monochroom beeld versterkt. Daarnaast geeft met name het monochroom gebruik een soort patina aan het beeld dat me doet denken aan de beginjaren van de vorige eeuw. Die tijdsperiode vind ik onder meer interessant wat betreft ontwerp en architectuur.

Alle werken van Serge Gielkens


Waarom je kiest voor De Machinist aan de Coolhaven op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

De Machinist aan de Coolhaven

Koop de foto De Machinist aan de Coolhaven van Serge Gielkens op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 424 293
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
113,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden