De Mechelse heide, Belgie.

- Werkcode: 1 078 046

Digital Art Nederland over De Mechelse heide, Belgie.

Een foto deze keer niet uit Nederland als uitzondering, maar vlak over de grens, zo'n 7 km, bij onze zuiderburen in België.

De Mechelse Heide is een natuurgebied tussen As en Mechelen-aan-de-Maas. Het gebied is gelegen op de oostrand van het Kempens Plateau en is ongeveer 700 ha groot en maakt deel uit van het Nationaal Park Hoge Kempen. In 1967 werd het gebied aangewezen als natuurreservaat.

Op de foto een mooie schaapskudde met herder aan de voet van een zandduin bij een drinkwater plaats. De omgeving is er werkelijk prachtig en het is een behoorlijk groot gebied waar je heerlijk kan wandelen. Een aanrader als je in de buurt ben van omgeving Geleen, Zuid Limburg in Nederland
Digital Art Nederland profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Digital Art Nederland

Digital Art Nederland maakt met behulp van de nieuwste technologie digitale kunst. Doel is om zo onder andere een kleurrijk beeld te geven van met name ons mooie Nederland. Maar ook mooie of leuke door AI gegenereerde afbeeldingen zijn onderwerp van de collectie.

Alle werken van Digital Art Nederland


Waarom je kiest voor De Mechelse heide, Belgie. op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

De Mechelse heide, Belgie.

Koop de foto De Mechelse heide, Belgie. van Digital Art Nederland op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 078 046
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
103,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden