Een Werk aan de Muur shop

De Molen van Piet

- Werkcode: 873 891

Rini Braber over De Molen van Piet

De Molen van Piet is een typische stadsmolen, fraai gesitueerd aan de Alkmaarse Singel. De molen werd in 1769 gebouwd en deed vanaf toen dienst als korenmolen. Met zijn majestueus draaiende wieken trekt de molen alle aandacht, niet alleen van de Alkmaarders zelf maar ook van de toeristen die Alkmaar aan doen.
Rini Braber profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Rini Braber

Fotograferen is kijken met andere ogen. Al meer dan 10 jaar probeer ik mijn blik op de wereld door de lens vast te leggen. Mijn favoriete onderwerpen zijn landschappen, natuur, macrofotografie, steden en architectuur.

Alle werken van Rini Braber


Waarom je kiest voor De Molen van Piet als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

De Molen van Piet

Koop de foto De Molen van Piet van Rini Braber op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 873 891
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
65,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.