Werkcode: 265920

De Muskuseend

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
113 gratis verzending!
De Muskuseend van Sven Wildschut

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

High key gefotografeerd. Ik kon zo dichtbij komen doordat er een raam tussen mij en de eend stond. Dit geeft de foto ook een bijzondere gloed. De Muskuseend stond te hopen op gratis eten, maar helaas maakte ik alleen maar foto's. Ik koos om deze foto na te bewerken in high key, omdat daardoor duidelijk de veren en de bek en snavel te zien zijn. Wanneer je goed kijkt zie je dat de veren op zijn kop er trendy uitzien. Mooi strak naar achteren. De snavel, van deze oorspronkelijk uit Zuid-Amerika afkomstige eend, is vel gekleurd met rode plekken. Geen idee waar dat voor is.

Over Sven Wildschut

Sven Wildschut profielfotoSven fotografeert hoe je bent of hoe iets is. Ik fotografeer tijdens m'n reizen in Europa, Azië en Australië. Daarnaast fotografeer ik graag in Almere en omstreken. Ik houd van landschappen en steden. Daarnaast ben ik af en toe bezig met macro-fotografie. Deze onderwerpen zie je terug in m'n shop.

Alle werken