Een Werk aan de Muur shop

De Oude Rijn in Leiden in het blauwe uur

- Werkcode: 930 514

Frans Blok over De Oude Rijn in Leiden in het blauwe uur

De maan schijnt door de bomen tijdens het blauwe uur op een windstille avond in december. Historische panden weerspiegelen in de Oude Rijn in Leiden. Op de kades staan talloze fietsen geparkeerd. In de verte zien we de Kerkbrug en daarachter de Zijlpoort.
Frans Blok profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Mijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken van Frans Blok


Waarom je kiest voor De Oude Rijn in Leiden in het blauwe uur als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

De Oude Rijn in Leiden in het blauwe uur

Koop de foto De Oude Rijn in Leiden in het blauwe uur van Frans Blok op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 930 514
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
93 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.