De Pastel Regenboogrots

- Werkcode: 1 052 873

Gerry van Roosmalen over De Pastel Regenboogrots

Bij ons eerste bezoek aan “The Valley of Fire” was één ding meteen duidelijk. De tijd die we hier doorbrachten was te kort! We zouden kijken of we aan het eind van de reis nog tijd konden plannen voor een extra dag in dit laboratorium van geologie.
Omdat bovendien één van de routes, de route naar “The Fire Wave”, was afgesloten vanwege de extreme hitte wilde ik per sé terug.
We vervolgden onze reis door Utah, Nevada en Arizona, en keerde op onze laatste hele dag van de reis terug naar “The Valley of Fire”. Het bleef even spannend, want heet, dat was het nog steeds. Was de route nu wel open?
Vanaf een korte afstand zag ik verschillende geparkeerde auto’s aan het begin van de route staan. YES!
Ik sprong zowat uit onze camper, en al snel zaten we op het pad. Eerlijk gezegd was “The Fire Wave” anders dan in mijn voorstelling. De internetfoto’s waren duidelijk gemanipuleerd. Eigenlijk was dat ook beter, want nu mocht ik mijn eigen beeld vormen van hetgeen ik voor ogen kreeg.
Op “The Fire Wave” kom ik bij een andere foto nog terug, want wij vervolgden onze weg over het onofficiële pad, dat de naam “Seven Wonders of the World trail” had gekregen. Eerlijk gezegd denk ik dat ze het pad, met deze naam tekortdoen. Je kon bijna geen stap zetten zonder een nieuw WOW moment te ontdekken.
Voor mij was de grootste verrassing de “pastel regenboogrots”. Dat is niet de naam die erbij staat, maar dat is de naam die ik eraan gaf. Ik heb hier eerst een behoorlijke tijd zitten kijken, want dit bestaat niet, dit kan niet, en dit is niet echt. En toch…
Edit:
Later ontdekte ik toch nog de echte naam. "Crazy Hill"
Gerry van Roosmalen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Gerry van Roosmalen

Mijn naam is Gerry van Roosmalen, van beroep fotograaf en auteur. Na wat omzwervingen in het bedrijfsleven besloot ik in 2002 het roer radicaal om te gooien en me volledig te richten op mijn passie: fotografie. Tussen 2002 en 2004 bezocht ik de fotovakschool in Apeldoorn waar ik afstudeerde in de studierichtingen portret en reportage.

In 2006 besloot ik me te verdiepen in documentaire fotografie. In 2009 verscheen mijn eerste boek over een project dat ik in Groenland uitvoerde: "Waarom Groenland..." Dit boek is nog slechts als i Book verkrijgbaar.

In 2012 verscheen mijn boek "Ode aan IJsland". In dit boek combineerde ik de beelden die ik schoot tijdens mijn diverse rondreizen op IJsland met teksten waarin ik probeerde mijn indrukken en gevoelens te verwoorden die ik zelf mocht ervaren toen ik de eerste keer oog in oog stond met de spectaculaire of soms gewoon lieflijke landschappen van IJsland. Het boek "Ode aan IJsland" is te bestellen via https://www.odeaanijsland.nl, of bij BOL.com.

In mijn Webshop verzamel ik de mooiste beelden die ik tijdens mijn reizen of soms gewoon in de studio maakte. Zit er voor uw smaak niet het geschikte beeld bij, neem dan gerust contact met mij op. Wellicht dat mijn archief met beelden iets passends voor bij u thuis of op de zaak bevat. Gerry@1ivision.nl

Alle werken van Gerry van Roosmalen


Waarom je kiest voor De Pastel Regenboogrots als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

De Pastel Regenboogrots

Koop de foto De Pastel Regenboogrots van Gerry van Roosmalen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 052 873
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
159,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden