De Philipsdam, Deltawerken

- Werkcode: 630 823

Jeroen Kleiberg over De Philipsdam, Deltawerken

De Philipsdam maakt deel uit van de Nederlandse Deltawerken, een reeks dammen, sluizen en stormvloedkeringen die Nederland moeten beschermen tegen overstromingen. De Philipsdam is een beweegbare dam die kan worden geopend om schepen door het estuarium te laten varen en die kan worden gesloten om het omringende gebied tegen overstromingen te beschermen. De dam bestaat uit een reeks poorten die omhoog of omlaag kunnen om de waterstroom te regelen. Het is een cruciaal onderdeel van de Deltawerken en helpt het omliggende gebied te beschermen tegen de dreiging van overstromingen. De Philipsdam is een indrukwekkend en belangrijk bouwwerk, met een vitale rol in de plaatselijke ecologie en economie. Het is een bewijs van de vindingrijkheid en het vernuft van de Nederlanders, die zich al heel lang inzetten om hun land te beschermen tegen de gevaren van de zee.
Jeroen Kleiberg profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jeroen Kleiberg

Laat je meenemen op een reis langs de mooiste plekken van de wereld. Mijn passie voor het buitenleven en minder bekende bestemmingen inspireert mij om de wereld te verkennen en vast te leggen in prachtige beelden. Van ongerepte natuur tot drukke stadsgezichten, elke locatie heeft zijn eigen unieke schoonheid.

Als ik de wereld niet op de fiets verken, fotografeer ik graag de skylines van de stad. Op https://www.bestemmingonbekend.nl publiceer ik mijn reisverhalenl. Check gerust mijn portfolio op https://www.jeroenkleiberg.com

Laat u inspireren door de unieke beelden die ik tijdens mijn reizen heb vastgelegd en haal een stukje van de wereld in huis door een foto te kopen die ik hier aanbied.

Alle werken van Jeroen Kleiberg


Waarom je kiest voor De Philipsdam, Deltawerken op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

De Philipsdam, Deltawerken

Koop de foto De Philipsdam, Deltawerken van Jeroen Kleiberg op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 630 823
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
104,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden