De Rode Appel en het Witte Huis, Rotterdam

- Werkcode: 116 218

Frans Blok over De Rode Appel en het Witte Huis, Rotterdam

Het Witte Huis in Rotterdam, ontworpen door architect Willem Molenbroek en geopend in 1898 was, hoewel slechts 43 meter hoog, lange tijd het hoogste kantoorgebouw van Europa. Het gebouw overleefde het bombardement van 1940 en een sloopvoorstel in de jaren zeventig en wordt nu algemeen beschouwd als een van de iconen van de stad.

The Red Apple, 124 meter hoog, is van veel recenter datum. Het door KCAP ontworpen complex met woningen, kantoren en een parkeergarage op de kop van het Wijnhaveneiland werd opgeleverd in 2009.

Beide gebouwen zijn hier te zien, weerspiegeld in het water van de Oude Haven met zijn historische schepen.
Frans Blok profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Mijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken van Frans Blok


Waarom je kiest voor De Rode Appel en het Witte Huis, Rotterdam als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

De Rode Appel en het Witte Huis, Rotterdam

Koop de foto De Rode Appel en het Witte Huis, Rotterdam van Frans Blok op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 116 218
Kies het materiaal Meer info
Fotoprint
Kies opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
103,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden