Een Werk aan de Muur shop

De Rode Dahlia

- Werkcode: 1 026 255

Erik Reijnders over De Rode Dahlia

De Dahlia , een mooie bloem die vele kleuren kan hebben, Wit roze geel of rood. hier een roodbonte variant in close-up.
een sieraad aan de muur. Een echte knaller die het verschil in jou interieu kan maken. Door het intense rood geeft deze bloem warmte aan het huis of op kantoor. De Rode Dahlia zoals ik deze iets dromerige werk heb genoemd naar wat het ook onmiskenbaar is.
Erik Reijnders profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Erik Reijnders

Fotografie is mijn passie. Wanneer ik onderweg ben is mijn camera altijd in de buurt voor dat ene perfecte plaatje. Mijn werk is daardoor zeer uiteenlopend , Kijk rustig rond in mijn diverse shop's . Er is voor elk vertrek voor elke ruimte iets bijzonders te vinden . Wil jij echt iets wat je niet bij de buurvrouw tegen komt? Dan is mijn fotografie en of mijn kunst , jou startpunt!

Alle werken van Erik Reijnders


Waarom je kiest voor De Rode Dahlia als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

De Rode Dahlia

Koop dit digital art werk De Rode Dahlia van Erik Reijnders als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 026 255
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
71,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.