Een Werk aan de Muur shop

De Rotterdam

- Werkcode: 809267

Jeroen Kleiberg over De Rotterdam

De Rotterdam is opgevat als een verticale stad: drie met elkaar verbonden multifunctionele torens met kantoren, appartementen, een hotel, conferentiefaciliteiten, winkels, restaurants en cafés. Het project is gestart in 1997. De bouw startte eind 2009 en de oplevering was in 2013. De torens maken deel uit van de lopende herontwikkeling van het oude havengebied Wilhelminapier, naast de Erasmusbrug, en hebben tot doel de levendige stedelijke activiteit - handel, vervoer, vrije tijd - die de buurt ooit kende, te herstellen. De Rotterdam is genoemd naar een van de schepen van de Holland Amerika Lijn, die in het verleden vanaf de Wilhelminapier vertrokken met duizenden Europeanen die naar de VS emigreerden.
Jeroen Kleiberg profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jeroen Kleiberg

Ik ben reisfotograaf uit Rotterdam met een passie voor het buitenleven en minder bezochte plaatsen. Als ik de wereld niet op de fiets verken, fotografeer ik graag de skylines van de stad. Ik ben de oprichter van https://www.bestemmingonbekend.nl waar ik mijn reisverhalen deel. Check gerust mijn portfolio op https://www.jeroenkleiberg.nl

Alle werken van Jeroen Kleiberg


Waarom je kiest voor De Rotterdam op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

De Rotterdam

Koop de foto De Rotterdam van Jeroen Kleiberg op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 809267
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
94 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.