De Rotterdam

- Werkcode: 809 269

Jeroen Kleiberg over De Rotterdam

De Rotterdam is opgevat als een verticale stad: drie met elkaar verbonden multifunctionele torens met kantoren, appartementen, een hotel, conferentiefaciliteiten, winkels, restaurants en cafés. Het project is gestart in 1997. De bouw startte eind 2009 en de oplevering was in 2013. De torens maken deel uit van de lopende herontwikkeling van het oude havengebied Wilhelminapier, naast de Erasmusbrug, en hebben tot doel de levendige stedelijke activiteit - handel, vervoer, vrije tijd - die de buurt ooit kende, te herstellen. De Rotterdam is genoemd naar een van de schepen van de Holland Amerika Lijn, die in het verleden vanaf de Wilhelminapier vertrokken met duizenden Europeanen die naar de VS emigreerden.
Jeroen Kleiberg profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jeroen Kleiberg

Laat je meenemen op een reis langs de mooiste plekken van de wereld. Mijn passie voor het buitenleven en minder bekende bestemmingen inspireert mij om de wereld te verkennen en vast te leggen in prachtige beelden. Van ongerepte natuur tot drukke stadsgezichten, elke locatie heeft zijn eigen unieke schoonheid.

Als ik de wereld niet op de fiets verken, fotografeer ik graag de skylines van de stad. Op https://www.bestemmingonbekend.nl publiceer ik mijn reisverhalenl. Check gerust mijn portfolio op https://www.jeroenkleiberg.com

Laat u inspireren door de unieke beelden die ik tijdens mijn reizen heb vastgelegd en haal een stukje van de wereld in huis door een foto te kopen die ik hier aanbied.

Alle werken van Jeroen Kleiberg


Waarom je kiest voor De Rotterdam op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

De Rotterdam

Koop de foto De Rotterdam van Jeroen Kleiberg op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 809 269
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
104,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden