De Ruimtelift van Mars

van Frans Blok

De Ruimtelift van Mars van Frans Blok

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 868930
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
184 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Digitaal schilderij van een futuristische constructie: een ruimtelift. Het is een geweldige technologische uitdaging om een liftinstallatie te bouwen die mensen en goederen kan vervoeren van het oppervlak van een planeet naar een station op de drempel van de interplanetaire ruimte. Maar als het lukt heb je een economische en duurzame manier om het zonnestelsel te bereizen. We zien hier een ruimtelift vanaf de vulkaan Pavonis Mons op de evenaar van Mars, zoals beschreven in de boeken van Kim Stanley Robinson.

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Frans Blok profielfotoMijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken