De Ruitenaardse Wereldkaart

van Frans Blok

De Ruitenaardse Wereldkaart van Frans Blok

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 840619
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
216 gratis verzending!

Omschrijving

Deze Ruitenaardse Wereldkaart is opgebouwd uit 784 ruiten, elk met de gemiddelde kleur van het betreffende gebied. Hoe abstract het resultaat ook is, opvallend genoeg zijn er nog steeds kenmerken te onderscheiden: de Amazone, de Sahara, Groenland, de Middellandse Zee , de Himalaya. En natuurlijk de zeven continenten. De overgangen tussen de ruiten zijn licht aangezet, waardoor een aquarelachtig effect ontstaat.

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Frans Blok profielfotoMijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken