De Schuit bij nacht

van Frans Blok

De Schuit bij nacht van Frans Blok

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 243486
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
226 gratis verzending!

Omschrijving

De Schuit is een ontwerp voor een nieuw Feyenoordstadion, ter vervanging van de geliefde Kuip. Een van de vele ontwerpen, want de bouw van een nieuwe voetbaltempel houdt de stad al jaren bezig en heeft intussen een omvangrijke collectie nooit gebouwde iconen opgeleverd.
In dit beeld zien we de Schuit, tijdens een wedstrijd van Feyenoord, of misschien wel van het Nederlands elftal, of misschien wel een concert van Bruce of Beyonce. Een feestelijk baken, prominent gelegen in een bocht van de Nieuwe Maas, op een doeltrap afstand van het oude stadion. Op de achtergrond zijn nog net de vormen van onder andere Katendrecht, Rijnhaven, Wilhelminapier en Noordereiland te herkennen.

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Frans Blok profielfotoMijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken