Een Werk aan de Muur shop

De Schuit bij nacht

- Werkcode: 243 486

Frans Blok over De Schuit bij nacht

De Schuit is een ontwerp voor een nieuw Feyenoordstadion, ter vervanging van de geliefde Kuip. Een van de vele ontwerpen, want de bouw van een nieuwe voetbaltempel houdt de stad al jaren bezig en heeft intussen een omvangrijke collectie nooit gebouwde iconen opgeleverd.
In dit beeld zien we de Schuit, tijdens een wedstrijd van Feyenoord, of misschien wel van het Nederlands elftal, of misschien wel een concert van Bruce of Beyonce. Een feestelijk baken, prominent gelegen in een bocht van de Nieuwe Maas, op een doeltrap afstand van het oude stadion. Op de achtergrond zijn nog net de vormen van onder andere Katendrecht, Rijnhaven, Wilhelminapier en Noordereiland te herkennen.
Frans Blok profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Mijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken van Frans Blok


Waarom je kiest voor De Schuit bij nacht als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

De Schuit bij nacht

Koop de illustratie De Schuit bij nacht van Frans Blok op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 243 486
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
152 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.