De Sprong

Werkcode: 328 008 Kopieer de werkcode

Arjen Roos profielfoto Als kunstenaar is het mijn passie om de schoonheid van de balletdans vast te leggen. Met het werk "De Sprong" heb ik geprobeerd de magie en gratie van een klassieke ballerina sprong weer te geven.

In dit digitaal schilderij wordt de ballerina afgebeeld op het hoogtepunt van haar sprong. Ze zweeft als het ware in de lucht, haar lichaam volledig in balans en vol elegantie. Het zachte en warme licht dat haar omringt, benadrukt haar gracieuze bewegingen en creëert een gevoel van tijdloosheid.

De sprong van de ballerina is een moment van ultieme expressie en kracht. Haar lichaam lijkt moeiteloos door de lucht te zweven, terwijl haar armen en benen zich in perfecte harmonie strekken. Het is een beeld van pure schoonheid en bezieling.

Ik heb ervoor gekozen om dit werk digitaal te schilderen, omdat het me de vrijheid geeft om de kleuren en texturen te manipuleren en zo een unieke sfeer te creëren. Met zachte penseelstreken en subtiele nuances van kleur heb ik geprobeerd de emotie en dynamiek van de sprong over te brengen.

"De Sprong" is niet alleen een eerbetoon aan de technische vaardigheden van de ballerina, maar ook een viering van de kracht en gratie van de menselijke vorm. Het herinnert ons eraan dat we in staat zijn om de zwaartekracht te overwinnen en onze dromen na te jagen.

Dit werk nodigt je uit om je te laten meevoeren door de poëzie van de balletdans. Hang het aan je muur en laat je inspireren door de energie, de elegantie en de tijdloze schoonheid van "De Sprong".

Dit werk wordt aangeboden door Arjen Roos

Mijn werk valt binnen de stijl van moderne Pop Art en Expressionisme, met een vleugje Modernisme. Ik speel graag met contrasten in zowel licht, kleur als onderwerpen. Daarnaast heeft de kleur rood een speciaal plekje in mijn hart.

Met mijn werken vertel ik graag verhalen, maar ik maak ook portretten en abstracte werken. Meestal gebruik ik mixed media, soms zo duidelijk dat het werk een collage wordt.

Als ik mijn onderwerp niet kan fotograferen of tekenen/schilderen, dan maak ik gebruik van 3D-modelleersoftware, waardoor vrijwel alles mogelijk wordt.

Neem een kijkje op mijn website, https://www.ArjenRoos.nl, voor nog meer van mijn werk en waar enkele gelimiteerde oplages en een aantal werken ten behoeve van het goede doel te vinden zijn.

Meer weten over Arjen Roos?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.684 klanten geven ons een 4,7 / 5

Berry Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Prachtig werk & geweldige service
Prachtig canvas schilderij, mooie kwaliteit en een prettige status update. Zeer tevreden.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
Joseph Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Zeer tevreden over kwaliteit.
Bestelde eerst 2 werken en na ontvangst onmiddellijk nog 3 extra werken, ze zijn allemaal even mooi afgewerkt.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2022
jeffrey Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

goei service snel in huis helemaal top

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2017
Christi Geverifieerde koper
Nederland
4 / 5

Goede communicatie vooraf via de mail en per telefoon.Fijn dat er zo mee gedacht wordt en dat er advies gegeven wordt.Snelle levering, prima kwaliteit! Mede hierdoor zijn we erg blij met het resultaat. .

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2018
Lia Geverifieerde koper
Nederland
4.5 / 5

Top aankoop!
Erg blij met het schilderij op doek met akoestische panelen. We zijn goed op de hoogte gehouden wat de status van onze aankoop was. Ook de vragen aan Lianne worden snel en goed beantwoord. Echt een aanrader.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2020
Rianne Geverifieerde koper
Nederland
4.5 / 5

Heel blij met de geleverde producten en diensten
Drie foto's besteld op geluidwerende panelen na goed advies via de mail. Twee mannen kwamen het ophangen en leverde keurig werk af.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021
Katy Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Prettig
Duidelijke mail over je bestelling. Goed te bereiken. Netjes verpakt en een heel mooi schilderij

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2020
FCO SECURITY Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Er zaten een paar kleine beschadigingen op het staal. Dit kwam door een druk van de ophanglijst. Het is niet eens zeker of dit niet zelfs door de vervoerder kwam. Toch komt er meteen een nieuwe. Ik geef zelden recensies omdat vaak zaken aan verwachtingen voldoen en men zelden nog verder gaat. Werkaandemuur gaat wel degelijk verder. Enorme super service

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2017
Corry Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Snelle reacties, goede materialen, mooie website.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2016
Corma Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Prachtig materiaal, goed afgebeeld in de webshop en zorgvuldige aflevering.
Inmiddels het derde werk aangeschaft en zoals eerdere werken fantastisch. Vorige keren telefonisch contact gehad en zeer goed advies gehad kortom een heel goed gevoel heb ik bij We er k aan de muur.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2021
Johannah Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Prachtige kwaliteit,zorgvuldig verpakt,en een fantastische ontroerende mail als het werk overgedragen word, aan de bezorgdienst. Hier gaan we heel lang plezier van hebben.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2019
Koen Geverifieerde koper
Nederland
4.5 / 5

Prachtig kunstwerk en uitstekende service
Prachtig kunstwerk en uitstekende service

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit digital art kunstwerk De Sprong van Arjen Roos als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
108,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden