Een Werk aan de Muur shop

De Tovenaar

- Werkcode: 1 030 579

Ellen Borggreve over De Tovenaar

Betoverende oude beukenboom in een zomerse bosomgeving. Deze boom heeft mij behekst. Ik ken hem al mijn hele leven, maar heb hem nooit echt goed bekeken totdat ik bomen begon te fotograferen. De manier waarop de takken uitsteken lijken te suggereren dat de boom iedereen betovert die voorbijkomt. Op de dag dat ik deze foto maakte was het eigenlijk heel zonnig en ik moest wachten tot de lichtvlekken op de stam verdwenen waren. Ik was niet van plan om die dag te fotograferen, we waren naar het bos gegaan om met onze hond te wandelen, maar zoals mijn man graag zegt: Ik zie er niet compleet uit zonder camera en dus nam ik een camera met alleen een 50mm lens mee. Plus een statief, want ik ben ook niet echt compleet zonder statief. Het grappige is dat ik deze boom in allerlei omstandigheden heb gefotografeerd die zogenaamd beter zijn ; in de herfst, in de mist, bij zonsopgang....en toch....dit is de beste. Het detail in de foto is verbazingwekkend door de gekozen lens en elk blaadje springt eruit. Maar deze boom is de hoofdattractie, die iedereen in zijn ban brengt
Ellen Borggreve profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ellen Borggreve

Ellen Borggreve is een landschapsfotograaf en auteur van o.a. Woodscapes en Praxisbuch Wälder fotografieren. Ze is geboren en getogen in de bossen van de Veluwe waar haar liefde voor bomen ontstaan is. Naast bossen fotografeert ze echter ook graag de Nederlandse kust.

De focus ligt op verstilde scenes die buiten de realiteit van alledag lijken te liggen, zonder mensen in beeld, waarbij onderwerpen die op het punt staan te verdwijnen vaak het onderwerp zijn. Het vluchtige van patronen in het zand, maar vooral ook oude woudreuzen die door klimaatverandering in razend tempo verdwijnen.

Ellen is een awarded photographer op 1x en is in 2019 door Photoblog uitgeroepen tot één van werelds beste landschapsfotografen. Haar werk is gepubliceerd in boeken, Natuurfotografie Magazine, Focus, Landscape Photography Magazine, On Landscape en vele andere publicaties. Ze deelt haar kennis mede opgedaan tijdens haar lange carrière als soft sculpture artist en designer in combinatie met meer dan 40 jaar ervaring in fotografie in de vele artikelen die ze schrijft voor oa Landscape Photography Magazine en ook haar eigen blog. Daarnaast geeft ze graag les waarbij ze de individuele visie van fotografen voorop stelt.

Alle werken van Ellen Borggreve


Waarom je kiest voor De Tovenaar op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

De Tovenaar

Koop de foto De Tovenaar van Ellen Borggreve op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 030 579
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
131,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.