De Venlose Keizerstraat

- Werkcode: 712 536

Eus Driessen over De Venlose Keizerstraat

De Keizerstraat in Venlo, een straat met historie. Waar Napoleon Bonaparte in 1804 te paard doorheen huppelde en vele jaren later was het de plek waar je liever niet na zonsondergang doorheen liep. Crimineel volk en ander asociale mensen maakten daar de dienst uit. Totdat opgegeven moment de zogenaamde bezem door de straat ging en dit kleine straatje van achterbuurt naar een pareltje transformeerde. Dit kwam o.a. door de bouw van een bijzonder café. Aan de linkerzijde van de foto is het voormalig klooster van de Domenicanen en aan de rechterkant het eerder genoemde café. Verder door tapasrestaurant Bij de Buren en op het eind café de Keizerin. Op het hekwerk wat tegenover het café staat zitten over op zogenaamde "Köpkes". Dit zijn half-karikaturen van Venlose uitdrukkingen en gezichten. De Keizerstraat, hoe klein de straat is, de doorgang duurt meestal langer dan gepland....Proost!
Eus Driessen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Eus Driessen

Passie voor fotografie in alle vormen. Van verlaten gebouwen tot landschap, van nachtfotografie tot concert-fotografie. Door het fotograferen van verlaten gebouwen wil ik de mensen meenemen naar de verborgen wereld achter muren waar de natuur langzaam het gebouw weer terug neemt. En nu kunnen deze foto's ook aan jou muur hangen.

Alle werken van Eus Driessen


Meer weten over Eus Driessen?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor De Venlose Keizerstraat op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

De Venlose Keizerstraat

Koop de foto De Venlose Keizerstraat van Eus Driessen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 712 536
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
135,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden