De Waddenzee is bedekt met IJsschotsen in de winter. Een mooie zonsondergang geeft prachtige kleuren

Werkcode: 757 590 Kopieer de werkcode

Bas Meelker profielfoto De Waddenzee is bedekt met IJsschotsen in de winter. Een mooie zonsondergang geeft prachtige kleuren in de lucht en de laatste zonnestralen geven het landschap een warme gloed.

Dit werk wordt aangeboden door Bas Meelker

Bas Meelker is een bekende Nederlandse landschapsfotograaf uit Groningen. Bas bracht het grootste deel van zijn leven door in het noorden van Nederland. In dit vlakke, open landschap, waar licht en lucht nog vrij spel hebben, werd de basis gelegd voor zijn passie voor de landschapsfotografie.

In zijn stijl van fotograferen weerklinkt zijn voorliefde voor de natuur en de landschappen om ons heen. Kenmerkend voor zijn werk zijn de haarscherpe composities en het gebruik van warme contrastrijke kleuren. In elke foto legt Meelker zijn eigen bewondering voor zijn onderwerpen vast. Passie loopt daarbij als een rode draad door zijn werk.

Onder zijn klanten zijn gerenommeerde merken zoals National Geographic, Wereld Natuur Fonds, Canon en verschillende bekende design-, reclame- en communicatiebureaus. Zijn werk is regelmatig te zien in boeken, tijdschriften, kranten en internet media. Bas is geïnterviewd door bijna elke Nederlandse natuur - en fotografietijdschrift evenals diverse internationale media

Als schrijver heeft Bas in 2011 zijn eerste boek over landschapsfotografie gepubliceerd en levert hij een regelmatige bijdrage aan de nationale en internationale fotografie magazines . Zijn artikelen zijn gepubliceerd door verschillende toonaangevende tijdschriften als National Geographic en Practical Photography. Bas is ambassadeur van Canon Nederland, Canon grootformaat print ambassadeur en ambassadeur van Benro, Shimoda en Sunwayfoto.

Meer weten over Bas Meelker?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Joke
Nederland
5 / 5

Uitstekende service. Top!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2017
Ronny
Nederland
5 / 5

Ik vind de canvas die ik besteld heb top heel mooi verzorgd en netjes afgeleverd. Ik was zo tevreden dat ik al een tweede besteld heb. Super gewoon

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2018
Johannes
Nederland
5 / 5

Prima kwaliteit en volgens de afgesproken levertijd in huis!!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2019
Cora Verwoerd -Meijer
Nederland
5 / 5

heel veel keus, voor ieder wat wils, mooie kwaliteit, perfect verpakt. Kortom heel blij met mijn keuze en ga zeker in de nabije toekomst weer op zoek naar iets moois voor aan de muur

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in april 2023
jan
Nederland
4 / 5

muur gaat meer leven , en het geeft toch rust .
We krijgen allerlei complimenten

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019
Ingeborg
Nederland
5 / 5

Alle lof voor jullie !! Goede en prettige communicatie, snelle levering en nu een werkelijk prachtig canvas print aan de muur !

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2017
kobus heemskerk
Nederland
5 / 5

(Translated by Google) Very wide choice. Super helpful with advice and recommendations. Clear information regarding the installation. (Original) Zeer ruime keus. Fantastisch geholpen met advies en aanbevelingen. Duidelijke informatie mbt de montage.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juni 2023
Fredérique
Nederland
5 / 5

Topservice
Het werk was zeer mooi en hoogstaand afgewerkt. Had gevraagd om een snelle levering, en dit werd tot in de puntjes geregeld.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2020
H. Zeilstra-Quak
Nederland
5 / 5

Goede en snelle communicatie via email wat er gaat gebeuren. Mooi en superscherpe foto op Canvas, erg blij mee. Snelle levering, kortom één en al tevredenheid!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2017
Brigitte
Nederland
5 / 5

Werkelijk prachtig. Wist niet dat er zo mooi gedrukt kon worden. Ga zeker nog n grote bestellen. Dank!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2019
Rachelle de Wit
Nederland
5 / 5

Goed geholpen door Styliste Fela, ze wist precies de juiste tips te geven. Het kunstwerk is precies groot genoeg en het eindresultaat mag er wezen. Mijn man en ik zijn dolenthousiast. De kwaliteit is boven verwachting goed en de medewerkers zeer behulpzaam en klantvriendelijk.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in februari 2018
pascal
Nederland
5 / 5

Werk vandaag ontvangen, en niks op aan te merken. Top!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2018

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit landschapskunstwerk De Waddenzee is bedekt met IJsschotsen in de winter. Een mooie zonsondergang geeft prachtige kleuren van Bas Meelker op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Shop nu met 10% korting
Nog 3 dagen en 20 uur geldig!

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
122,-110,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden
10% korting verrekend!