De Where bij nacht

- Werkcode: 1 081 760

Jan van der Knaap over De Where bij nacht

Dit is de Where in Purmerend bij nacht. De Where was oorspronkelijk een rivier tussen het Purmermeer en het Beemstermeer en stond ook in verbinding met de Zuiderzee. Het water werd in de Middeleeuwen verbreed tot een waterweg tussen beide meren. Toen die meren werden ingepolderd verdween het nut van de Where en werden delen ervan gedempt en drooggelegd. Dit stuk in Purmerend is bewaard gebleven, maar wordt gezien als een kanaal. De foto is genomen vanaf de brug op de Hoornselaan. Links ligt het Molenplantsoen, rechts ligt het parkje bij de Overweersepolderdijk. De Where is natuurlijk niet afgesloten: aan de ene kant staat het kanaal in verbinding met de Purmerringvaart en aan de andere met het Noord-Hollands Kanaal. Goed voor de waterrecreatie.
Jan van der Knaap profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jan van der Knaap

Hallo! Leuk dat u hier kijkt! Ik ben Jan vd Knaap, fotograaf in Purmerend. Ik houd mij normaal bezig met onder meer portretfotografie, voor mens en dier, en geef workshops om het meeste uit de camera te halen. Maar in de tussentijd vul ik hier mijn account met foto's die ik mooi vind. Dat kan eigenlijk van alles zijn, variërend van seizoensfoto's tot macrofotografie, of abstract tot landschappen en locaties. Nederland is een mooi land en mooie foto's zijn overal te vinden. Of het nu in mijn woonplaats Purmerend is, of Amsterdam, Utrecht, Hoorn of Leiden, ik heb altijd mijn camera bij me en ik kom altijd weer thuis met nieuw werk. In de praktijk ben ik dus in heel Nederland werkzaam. Kijk eens in mijn portfolio voor mooi werk aan uw muur, en bezoek ook eens mijn website op https://www.candela-fotografie.nl! Met hartelijke groet, Jan vd Knaap, Purmerend

Alle werken van Jan van der Knaap


Meer weten over Jan van der Knaap?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor De Where bij nacht op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

De Where bij nacht

Koop de foto De Where bij nacht van Jan van der Knaap op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 081 760
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
129,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden