• De Yamaha Ténéré van Jan Radstake thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 234450

De Yamaha Ténéré

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
De Yamaha Ténéré van Jan Radstake

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Geboren uit de het laatste grote avontuur groot geworden door de beste coureurs ter wereld. De Yamaha Ténéré is geboren in de Afrikaans Ténéré woestijn tijdens de Paris Dakar. Tijdens de eerste edities van deze bekende rally werd vooral gebruik gemaakt van lichtere eencilinder motorfietsen. Er waren nog geen fabrieksteams die met veel geld de finish probeerde te halen maar alleen particulieren. Net als veel andere motormerken ontwikkelde Yamaha zijn off road motorfietsen verder door. Uit de XT500 ontstond de XT550 en later de XT600. De eerste Ténéré was in feite een XT600 met een grotere benzine tank.

Over Jan Radstake

Jan Radstake profielfotoGeboren in 1958 en al jaren bezig met fotografie. Met de eerste echte Minolta spiegelreflex die ik in mijn bezit had maakte ik al veel foto's. Fotograferen was en is mijn passie, het is de kunst van het vastleggen van dat ene moment. De kunst van het fotograferen van de lichtinval in die bijzondere kamer of hal. Het is het zoeken van de plekjes waar je bijzonder foto's kan maken. Het spotten van die vogel dat insect, dat is wat fotograferen zo bijzonder maakt. Mijn passie voor de fotografie is goed te combineren met mijn andere grote passie, nl motorrijden. Motorfietsen zijn stuk voor stuk prachtige stukken techniek. Geen motorfiets is het zelfde maar alle motorfiets zijn fotogeniek. Een uitstekende combinatie dus.

Alle werken