Een Werk aan de Muur shop

De aarde van boven

- Werkcode: 764172

Jeroen Kleiberg over De aarde van boven

Luchtfoto van een overstroomde vlakte met bomen. De Millingerwaard is een baanbrekend en showcase rewilding initiatief in Nederland. Als proefproject van het veel grotere (5000 hectare) project Gelderse Poort (zelf een van de meest innovatieve rewilding-initiatieven van deze tijd), dat de rivier de Waal in de omgeving van Nijmegen meer ruimte heeft gegeven en tot ecologisch herstel heeft geleid, laat het 600 hectare grote Millingerwaard-gebied perfect zien hoe zowel de mens als de wilde natuur ervan kunnen profiteren als natuurlijke processen de vrije hand krijgen om landschappen opnieuw vorm te geven.
Jeroen Kleiberg profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jeroen Kleiberg

Ik ben reisfotograaf uit Rotterdam met een passie voor het buitenleven en minder bezochte plaatsen. Als ik de wereld niet op de fiets verken, fotografeer ik graag de skylines van de stad. Ik ben de oprichter van https://www.bestemmingonbekend.nl waar ik mijn reisverhalen deel. Check gerust mijn portfolio op https://www.jeroenkleiberg.nl

Alle werken van Jeroen Kleiberg


Waarom je kiest voor De aarde van boven op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

De aarde van boven

Koop de foto De aarde van boven van Jeroen Kleiberg op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 764172
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
94 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.