De basis van de Dambri-waterval - Vietnam van Thijs van den Broek

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 475659
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
100 gratis verzending!

Omschrijving

De Dambri-waterval, Bao Loc, is de grootste waterval van Vietnam, gelegen op 130 km van Da Lat. Deze enorme waterval van 90 meter hoog is een belangrijke attractie en blijkbaar hebben ze de prijzen vergeleken met een paar jaar geleden (momenteel> 200.000 dong). Helaas wordt het park opgeslokt door een smakeloze ontwikkeling, waaronder een mini-achtbaan die je naar de kleinere Dasara-watervallen brengt. Hoewel ik zeker kan zeggen dat het druk kan zijn op de momenten dat we aankwamen, waren er veel meer personeelsleden dan bezoekers. Naast ons waren er nog 4 anderen .. geweldig voor fotografie! Afgezien van de negatieve punten, is het een bezoek waard, want het is echt een prachtige waterval en de grootste van het land.

Over Thijs van den Broek

Thijs van den Broek profielfotoGepassioneerd landschapsfotograaf, maar ik geniet ook van de natuur, de sterren, mensen .. :)

Geboren in Arnhem, gestudeerd in Enschede en nu woonachtig in het centrum van Nederland, Utrecht.
Alhoewel Nederland mooi is, vind ik het leuk om tijdens mijn reizen op zoek te gaan naar prachtige landschappen en ik wil ze graag met je delen!

Mijn doel is om niet alleen foto's te maken van wat de natuur ons heeft gegeven, maar ook verhalen over hen te vertellen. Ik concentreer me voornamelijk op landschappen, maar ik geniet van elke vorm van natuur.

Alle werken