De blauwgele ara papegaai (aquarel schilderij wilde dieren vogel dierentuin veren kinderkamer stoer

- Werkcode: 513 053

Natalie Bruns over De blauwgele ara papegaai (aquarel schilderij wilde dieren vogel dierentuin veren kinderkamer stoer

Deze papegaai is een grote vogel van ongeveer 80 cm en komt oorspronkelijk uit Zuid Amerika. Hij valt op door zijn blauwe veren aan de bovenzijde en zijn gele, bijna goudkleurige veren aan de onderkant.

In het wild kunnen deze intelligente vogels wel 30 a 35 jaar oud worden. Ook staan ze bekend om het kunnen hebben van een sterke band met mensen en hun kwaliteit om zelfs te kunnen praten.

Al met al een hele krachtige en indrukwekkende vogel. Hij zal dan ook zeker opvallen in uw interieur.

Ik heb het schilderij met aquarelverf gemaakt. Echt handwerk dus! Het origineel is 30 x 40 cm, maar het fijne van een afdruk is dat je elk gewenste maat en materiaal zelf kunt kiezen.

Het aquarel schilderij is zo gefotografeerd, dat de structuur van het aquarel papier nog goed zichtbaar is. Dit heeft als voordeel dat het nog meer op een echt schilderij lijkt, ondanks dat het een afdruk is.

Benieuwd naar wat ik nog meer geschilderd heb? In mijn shop heb ik ook schilderijen van andere dieren zoals een libelle, alpaca, varken en schildpad. Ze zijn terug te vinden in de map 'dieren'.

De meest gebruikte kleuren zijn: geel, licht en donker blauw, groen, grijs en zwart.
Natalie Bruns profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Natalie Bruns

Welkom in deze persoonlijke shop die onderdeel uitmaakt van mijn onderneming Shot it fotografie en schilderijen. In het dagelijks leven houd ik onder andere van reizen, met mensen werken, de natuur ingaan en iets nieuws uit proberen. Dat ik veel verschillende dingen leuk vind, komt ook terug in mijn schilderijen. Ze zijn veelal kleurrijk en de onderwerpen en stijlen zijn divers. Mijn foto's (die u hier kunt bekijken: https://shotitfotografie.werkaandemuur.nl/ ) zijn puur van kleur en hebben veelal weidse uitzichten. Kijkt u rustig even rond zou ik zeggen.

Alle werken van Natalie Bruns


Meer weten over Natalie Bruns?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor De blauwgele ara papegaai (aquarel schilderij wilde dieren vogel dierentuin veren kinderkamer stoer op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

De blauwgele ara papegaai (aquarel schilderij wilde dieren vogel dierentuin veren kinderkamer stoer

Koop dit schilderij De blauwgele ara papegaai (aquarel schilderij wilde dieren vogel dierentuin veren kinderkamer stoer van Natalie Bruns als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 513 053
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
144,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden