De blije struisvogel

van Natalie Bruns

De blije struisvogel van Natalie Bruns

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 479425
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
131 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Dit schilderij is een combinatie van aquarelverf en houtskool tekening. Het geeft het een speels uiterlijk, wat hem ideaal maakt voor in de kinderkamer.

Er zijn nog twee soortgelijke schilderijen namelijk 'Het tevreden varken' en 'De nieuwsgierige alpaca'. Beiden zijn terug te vinden in mijn persoonlijk shop bij Werk aan de muur.

Het schilderij is zo gefotografeerd, dat de structuur van het aquarel papier nog goed zichtbaar is. Dit heeft als voordeel dat het nog meer op een echt schilderij lijkt, ondanks dat het een afdruk is.

Dit werk wordt aangeboden door Natalie Bruns

Natalie Bruns profielfotoWelkom in deze persoonlijke shop die onderdeel uitmaakt van mijn onderneming Shot it fotografie en schilderijen. In het dagelijks leven houd ik onder andere van reizen, met mensen werken, de natuur ingaan en iets nieuws uit proberen. Dat ik veel verschillende dingen leuk vind, komt ook terug in mijn schilderijen. Ze zijn veelal kleurrijk en de onderwerpen en stijlen zijn divers. Mijn foto's (die u hier kunt bekijken: https://shotitfotografie.werkaandemuur.nl/ ) zijn puur van kleur en hebben veelal weidse uitzichten. Kijkt u rustig even rond zou ik zeggen.

Alle werken

Klantfoto's: De blije struisvogel van Natalie Bruns

Klantfoto: De blije struisvogel van Natalie Bruns, als ronde print