De bloesembomen

van Arja Schrijver Fotografie

De bloesembomen van Arja Schrijver Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 212150

10% woonseizoen korting!
Nog 10 dagen en 7 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
112 101 gratis verzending!

Omschrijving

Echt een feest voor het oog, deze bloesembomen. Daar moest ik gewoon een foto van maken. Ik sta er elke keer weer versteld van hoe een hele boom roze kan kleuren. En dat jaar in jaar uit!

In de nabewerking ben ik op zoek gegaan naar een mooie combinatie van kleuren en contrast. Het idee was om de pracht en praal van de bloesembomen te laten zien, zonder te overdrijven in de kleur. Teveel roze vond ik niet wenselijk en bovendien gaat de kleur dan 'dichtlopen'. Je ziet dan alleen nog maar roze in de bloem en haast geen detail meer.

Op een gegeven moment probeerde ik ook een zwart-wit versie uit en dat was net het zetje dat ik nodig had. Vanuit zwart-wit ben ik steeds wat kleur gaan toevoegen (verzadiging) en uiteindelijk kwam dit kleurrijke en frisse resultaat er uit.

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Arja Schrijver Fotografie profielfotoDe meeste foto’s die ik maak, zijn eenvoudige en serene foto’s van de natuur, van de kleinste details van bloemen tot eindeloze landschappen. Die laatste fotografeer ik vaak op reis, als mijn man en ik samen op een motor door Europa trekken. Maar ik heb een brede interesse, dus nostalgische foto’s van Parijs of zwart-wit foto’s van abstracte objecten vind je ook bij mij. Wat voor foto het ook is, ik maak ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

https://www.arjaschrijver.nl

Alle werken