De bloesembomen

- Werkcode: 212 150

Arja Schrijver Fotografie over De bloesembomen

Echt een feest voor het oog, deze bloesembomen. Daar moest ik gewoon een foto van maken. Ik sta er elke keer weer versteld van hoe een hele boom roze kan kleuren. En dat jaar in jaar uit!

In de nabewerking ben ik op zoek gegaan naar een mooie combinatie van kleuren en contrast. Het idee was om de pracht en praal van de bloesembomen te laten zien, zonder te overdrijven in de kleur. Teveel roze vond ik niet wenselijk en bovendien gaat de kleur dan 'dichtlopen'. Je ziet dan alleen nog maar roze in de bloem en haast geen detail meer.

Op een gegeven moment probeerde ik ook een zwart-wit versie uit en dat was net het zetje dat ik nodig had. Vanuit zwart-wit ben ik steeds wat kleur gaan toevoegen (verzadiging) en uiteindelijk kwam dit kleurrijke en frisse resultaat er uit.
Arja Schrijver Fotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Ik maak graag foto’s van de natuur, van kleurrijke bloemen tot de uitgestrekte landschappen van Schotland en Noorwegen. Foto's van Europese steden vind je ook in mijn shop. Wat voor foto's het ook zijn, ik creëer ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

Alle werken van Arja Schrijver Fotografie


Meer weten over Arja Schrijver Fotografie?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor De bloesembomen op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

De bloesembomen

Koop de foto De bloesembomen van Arja Schrijver Fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 212 150
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
135,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden