De bloesemtak

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 542194
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
105 gratis verzending!

Omschrijving

Een kale tak zoals je die vaak in het voorjaar aantreft met daar aan fragiele bloesem. Het is altijd jammer dat het vaak snel voorbij is, maar des te meer reden om er extra van te genieten voor zo lang het duurt.

Het aquarel schilderij is zo gefotografeerd, dat de structuur van het aquarel papier nog goed zichtbaar is. Dit heeft als voordeel dat het nog meer op een echt schilderij lijkt, ondanks dat het een afdruk is.

Ik heb de volgende kleuren in het schilderij gebruikt: Grijs, roze, paars, groen, blauw, rood en blauw.

Over Natalie Bruns

Natalie Bruns profielfotoWelkom in deze persoonlijke shop die onderdeel uitmaakt van mijn onderneming Shot it fotografie en schilderijen. In het dagelijks leven houd ik onder andere van reizen, met mensen werken, de natuur ingaan en iets nieuws uit proberen. Dat ik veel verschillende dingen leuk vind, komt ook terug in mijn schilderijen. Ze zijn veelal kleurrijk en de onderwerpen en stijlen zijn divers. Mijn foto's (die u hier kunt bekijken: https://shotitfotografie.werkaandemuur.nl/ ) zijn puur van kleur en hebben veelal weidse uitzichten. Kijkt u rustig even rond zou ik zeggen.

Alle werken