Een Werk aan de Muur shop

De dagpauwoog (Aglais io)

- Werkcode: 661 533

Sran Vld Fotografie over De dagpauwoog (Aglais io)

Dagpauwoog
Overwintert als vlinder in holle bomen en op koele plekjes in huizen en schuren. Al vroeg in het voorjaar kun je dagpauwogen in je tuin zien. Het mannetje verdedigt zijn territorium door fanatiek heen en weer te vliegen. Vliegen en andere insecten verjaagt hij uit 'zijn' gebied. Met de grote ogen op zijn vleugels schrikt hij vogels en andere vijanden af. Nectar haalt de dagpauwoog bijvoorbeeld sleedoorn, paardenbloem, vlinderstruik. De rupsen zijn tevreden met een paar brandnetels in een hoekje van je tuin. info: Natuurmonumenten
Sran Vld Fotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sran Vld Fotografie

Inspired by the beauty of nature. Finding the quality of life in the small things around me. Capture precious moments in pixels.

Alle werken van Sran Vld Fotografie


Waarom je kiest voor De dagpauwoog (Aglais io) als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

De dagpauwoog (Aglais io)

Koop de foto De dagpauwoog (Aglais io) van Sran Vld Fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 661 533
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
66,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.